Qui falla ho paga


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) cau (3-0) contra l'Sferic Terrassa en el primer partit del 2011 de les santcugatenques i suma una nova derrota en l'OK Lliga. Les santcugatenques perden contra un rival directe i encara no han sumat cap victòria en el que va de temporada.

El conjunt entrenat per Jordi Raga torna a sumar una nova derrota contra un rival directe a la classificació. El partit d'aquesta jornada ha estat més igualat del que ha reflexat el marcador final, però les vermell-i-negres continuen tenint problemes de cara el gol.
Els dos gols marcats per les egarenques en el primer període han complicat les coses a les de Raga, que al segon temps han sortit amb molta empenta per intentar capgirar el marcador, però no han estat capaces. Al final 3 a 0 i nova derrota pel PHSC.

El tècnic del conjunt santcugatenc, Jordi Raga, analitza el matx.

Jordi Raga

En realitat ha estat bastant igualat, però elles han tingut la sort de fer dos gols a la primera part. Si no fem gols no podem guanyar.





Amb aquesta derrota les vermell-i-negres continuen a la zona baixa de l'OK Lliga. La propera jornada el PHSC rep l'Igualada, conjunt situat a la zona alta de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.