El PHSC femení es marca la permanència


  • Comparteix:

Les santcugatenques esperen capgirar la ratxa negativa

Les santcugatenques esperen capgirar la ratxa negativa

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat se situa en les últimes posicions de l'OK Lliga femenina quan queda una jornada per finalitzar la primera volta de la temporada. Les vermell-i-negres esperen capgirar aquesta mala ratxa negativa per aconseguir els punts necessaris per assegurar la permanència.

Les de Jordi Raga han millorat el joc des del principi de la temporada. Les santcugatenques han patit el canvi de pista pels problemes al parquet del Pav-2 de la rambla del Celler. Prop d'un mes van durar les reformes a la pista de l'entitat vermell-i-negre. El sènior femení es va veure obligat a utilitzar les instal·lacions del CAR i de la ZEM Jaume Tubau per completar els seus entrenaments i partits.

Poc temps després de recuperar la pista habitual per disputar els partits corresponents a l'OK Lliga femenina, la portera titular del PHSC va patir una lesió que l'ha deixat sense poder jugar un parell de setmanes. L'entitat vermell-i-negre va suspendre el matx davant el Cerdanyola a causa d'aquesta lesió.

Amb aquests imprevistos, les santcugatenques han disputat sis partits de les 10 jornades que fins el moment estaven previstes. Aquests partits ajornats també han tingut efecte en els punts de les vermell-i-negres, que són el conjunt que menys partits ha disputat a la màxima categoria estatal d'hoquei patins.

El proper partit de les santcugatenques és el 8 de gener a la pista de l'Sfèric de Terrassa.

PHSC

Escolta aquest reportatge.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.