Júlia Menéndez rebrà la medalla al mèrit esportiu al Festival de l'Hoquei Català

Menéndez amb la selecció espanyola

Hoquei herba

Publicat el 6/jun/12 per Joan Garcia

La jugadora del Junior Júlia Menéndez serà distingida per la federació catalana d'hoquei herba amb la medalla de plata al mèrit esportiu per haver disputat 100 partits com a internacional amb la selecció espanyola. Menéndez rebrà aquesta distinció en el Festival de l'Hoquei Català que serà al Junior aquest divendres.

Un total de 17 personalitats de l'hoquei herba seran guardonades amb diferents distincions durant el sopar del Festival de l'Hoquei Català aquest divendres a les instal·lacions del Junior. Una de les premiades serà Júlia Menéndez després de 100 partits amb la selecció estatal. El club santcugatenc acollira la festa de l'hoquei herba català amb un seguit d'actes. Divendres a partir de tres quarts de cinc hi haurà partits entre els equips campions de les categories infantil i cadet i un combinat de la resta de conjunts de la mateixa categoria. Després es donarà la copa a l'equip campió i les medalles als tres primers classificats. A les nou del vespre hi haurà el sopar.

Els actes continuaran aquest dissabte al matí amb partits de benjamins, infantils i alevins amb l'entrega de medalles i copes. La jornada acabarà amb un partit dels Special Hockey cap la una del migdia.