El Junior d'hoquei herba femení aspira a donar la sorpresa en l'última competició de l'any

Imatge d'arxiu

Hoquei herba

Publicat el 17/mai/12 per Àlex Masana

L'hoquei herba estatal tanca la temporada amb la Copa de la Reina en què el Club de Campo de Madrid serà el màxim candidat al títol. Cinc equips catalans, entre ells el Junior de Joan Vidal, lluitaran per desbancar al club madrileny que ha guanyat les últimes quatre edicions del torneig. La competició s'inicia aquest divendres a la una del migdia a les instal·lacions del Club de Campo amb el primer partit de quarts de final que enfrontarà el Junior i el conjunt madrileny.

La Copa de la Reina 2011/2012 tancarà la temporada de la màxima divisió de l'hoquei herba estatal. Els vuit millors equips de la Divisió d'Honor femenina disputaran una competició en què el Club de Campo parteix com a màxim favorit per revalidar el títol. El conjunt madrileny ha guanyat les últimes quatre edicions del torneig i buscarà, després d'adjudicar-se la Divisió d'Honor d'enguany, el cinquè doblet en cinc anys.

L'amfitrió de la competició i el Junior jugaran el partit inaugural del torneig aquest divendres a la una del migida. El guanyador d'aquest matx s'enfrontarà al guanyador del partit entre el Hockey Alcalá i el CD Terrassa, que es jugarà a les tres de la tarda. A l'altra banda del quadre, l'Egara i el Polo jugaran a les cinc de la tarda per a un lloc a les semifinals. Un partit que jugaran contra el guanyador del duel entre Atlètic Terrassa i la Reial Societat de Madrid que tancarà la jornada inaugural.