El Junior femení busca el primer triomf en la fase de permanència

Imatge d'arxiu

Hoquei herba

Publicat el 21/abr/12 per Àlex Fàbrega

El Junior femení d'hoquei herba rep aquest diumenge el Castelldefels en la tercera jornada de la fase de permanència a la Divisió d'Honor. El conjunt santcugatenc té una oportunitat clau per sumar dos punts davant l'últim classificat i mantenir-se a la zona tranquil·la. Les blau-i-negres són segones gràcies als punts acumulats a la primera fase.

El Junior va perdre la setmana passada en el debut a la fase de permanència. La derrota davant el San Pablo Valdeluz, un rival directe, obliga al conjunt santcugatenc a no adormir-se per mantenir la categoria. Després de quedar per pocs punts a la segona meitat de la taula en la fase regular, les noies de Joan Vidal han de lluitar per continuar jugant a la màxima categoria estatal. Els punts acumulats en aquesta primera fase els permet jugar amb la tranquil·litat d'estar a la part alta, però encara amb la feina per acabar de rematar. El partit davant el Castelldefels, equip que no ha sumat cap punt, és vital per acostar-se a l'objectiu de la temporada. El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal explica què s'ha de fer per recuperar la bona línia.

Joan Vidal

Fent les coses bé, som un equip molt competitiu i fent-les malament podem perdre amb qualsevol.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les blau-i-negres no disposen d'una de les jugadores importants de la plantilla, Maria Romagosa, amb una ruptura fibrilar. El partit entre el Junior femení i el Castelldefels es disputa diumenge a dos quarts d'una a les instal·lacions del Junior.