El Patí Hoquei Sant Cugat encara el tram final de lliga amb opcions d'ascens

Imatge d'arxiu

Hoquei herba

Publicat el 11/abr/12 per Axel Camarasa

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) afronta les últimes sis jornades de Lliga Nacional Catalana amb opcions d'ascendir. En la seva primera temporada a la categoria, els santcugatencs arriben al tram final de lliga situats en quarta posició, amb 18 punts per disputar i atents a les possibles punxades dels rivals.

El conjunt vermell-i-negre està en disposició d'assolir l'ascens. Per fer-ho ha de sumar el màxim nombre de punts possibles i sortir beneficiat en els enfrontaments entre els rivals directes per pujar. Dels sis partits que li resten, tres seran contra equips de la part baixa, dos contra el Palafrugell, cinquè, i el Mollet, sisè, i un altre davant el Vic B, tercer classificat, en la penúltima jornada de lliga. El tècnic del PHSC, Jordi Raga, explica com afronta l'equip el tram final i destaca el matx contra el vigatans.

Jordi Raga

L'equip està animat i amb ganes de no fallar. A veure si podem agafar els de dalt. Hem d'estar allà per qualsevol oportunitat que tinguem. Tenim l'opció de passar el Vic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El primer rival dels santcugatencs serà el Mollet, avantpenúltim classificat, que ja va complicar les coses a l'anada al Pav3 de la rambla del Celler. Pel que fa als enfrontaments directes, el líder, l'Arenys ha de rebre el FC Barcelona B, segon, diumenge de la setmana vinent. A més, en l'última jornada de lliga, els blaugrana visiten la pista del Vic B.