Un Atlètic Terrassa eficaç sentencia el conjunt femení del Junior que ha merescut més

Imatge del partit entre el Junior i l'Atlètic Terrassa

Hoquei herba

Publicat el 25/mar/12 per Jordi Foix

El conjunt femení del Junior perd (2-3) amb l'Atlètic Terrassa en la cinquena jornada del Campionat de Catalunya de Divisió d'Honor. L'encert de les egarenques condemna les santcugatenques que sempre han anat per darrere en el marcador. Amb aquesta derrota el Junior es queda fora de la final del torneig.

Derrota dura la que han patit les santcugatenques davant l'Atlètic Terrassa. Tot i un gran primer temps per part del Junior, les blau-i-negres han vist com en la primera ocasió que han tingut les visitants s'han avançat en el marcador. A partir d'aquí el Junior s'ha volcat en atac disposant de vàries ocasions per igualar el partit. L'empat però, no ha arribat fins els darrers minuts de la primera part.

A la represa, s'ha produït la mateixa situació que a la primera part. La primera ocasió de l'Atlètic Terrassa ha acabat amb el segon gol de les visitants. Tot i que la intensitat ha baixat respecte la primera part, les santcugatenques s'han volcat en busca del gol de l'empat, que no ha arribat fins les acaballes. Tot i això, a la següent jugada les egarenques han marcat el tercer gol que les ha tornat a posar per davant en el marcador. A l'última jugada de partit, el Junior ha desaprofitat un penal còrner que hagués suposat el gol de l'empat.

El tècnic del Junior femení, Lluc Guarro, creu que, tot i haver disposat de més ocasions, la derrota és un resultat just.

Lluc Guarro

No ha sigut el partit que esperàvem. Hem tingut errors i no hem fet un bon partit. Hem arribat més però elles han estat més efectives que nosaltres.

Després de cinc jornades, el Junior suma un balanç de dues victòries, un empat i dues derrotes.