El Junior masculí aconsegueix una victòria molt treballada

Hoquei herba

Publicat el 11/mar/12 per Pedro Miserachs

El Junior masculí supera el Caldaria Barrocas (2-1) a la 11a jornada de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs no han estat molt encertats en el primer temps i han vist com els gallecs s'han avançat en el marcador. El conjunt blau-i-negre ha acabat remuntant amb gols de Ferran Saborit i Miki Pérez i una gran actuació de Mauri Carrió sota pals, apropant-se així una mica més a l'ascens.

Els primers minuts han estat clars pel Caldaria Barrocas que ha ofegat la sortida de la pilota dels santcugatencs i s'han avançat amb un gol de Roberto Oliveira en el minut 3. Un gol que ha fet reaccionar els santcugatencs que poc a poc han començat a fer-se amb el control del joc tot i no tenir gaire ocasions de gol. No ha estat fins el minut 21 quan Ferran Saborit ha aconseguit el gol de l'empat, per marxar al descans amb empat a un.

En el segon temps, tots dos conjunts han tingut ocasions per avançar-se en el marcador i ha estat el Junior el que ha aconseguit el segon en un penal còrner transformat per Miki Pérez en el 17. Seguidament el Caldaria Barrocas ha tingut una triple ocasió salvada perfectament pel porter del Junior, Mauri Carrió, que ha possibilitat amb les seves aturades la victòria del seu equip.

L'entrenador del Junior, Fede González, comenta la dificultat de la victòria.

Fede González

Ens ha costat molt per la seva manera de jugar, però gràcies a l'amplitud de la plantilla hem pogut remuntar.

Amb aquest triomf els santcugatencs es mantenen segons amb 16 punts i la següent setmana reben el líder, el Vallès Esportiu.