Júlia Menéndez entra a la llista definitiva per anar al Preolímpic de Bèlgica

Imatge de Júlia Menéndez / Font:RFEH

Hoquei herba

Publicat el 3/mar/12 per Dani Aguilà

La santcugatenca Júlia Mendéndez forma part de la llista de 18 jugadores que disputaran el Preolímpic de Bèlgica amb la selecció espanyola d'hoquei herba. L'altra santcugatenca, Andrea Puig, ha estat una de les dues jugadores descartades pel seleccionador, Salva Induráin, que ha revelat els noms de les jugadores seleccionades després del torneig Quatre Nacions en què Espanya ha acabat en tercera posició.

Salva Induráin i les seves jugadores van iniciar la preparació per al preolímpic a principis d'any a Terrassa, i des de llavors han fet concentracions a Sud-àfrica, València i han acabat de nou a Terrassa, on han disputat el torneig Quatre Nacions. Després d'aquest temps, les dues jugadores del Junior que es trobaven lluitant per una plaça a la convocatòria han tingut sort diferent. Júlia Menéndez ha estat seleccionada, mentre que Andrea Puig ha caigut de la llista juntament Raquel Huertas.

Menéndez aportarà experiència a una selecció que ha de superar el Preolímpic si vol ser als Jocs Olímpics de Londres. En cas de fer-ho, la migcampista santcugatenca disputaria els seus segons Jocs Olímpics després que ja ho fes el 2008 a Pequín, competició en que la selecció espanyola va acabar en 7a posició. Amb el combinat estatal Menéndez ha disputat dos Europeus, un Mundial i uns Jocs Olímpics.