El Junior masculí aconsegueix el tercer lloc al Campionat d'Espanya juvenil d'hoquei sala

El porter Alberto Carnicer ha estat el millor porter del campionat

Hoquei herba

Publicat el 26/feb/12 per Dani Aguilà

El conjunt masculí juvenil del Junior d'hoquei sala s'emporta el partit de consolació i acaba en tercera posició del Campionat d'Espanya juvenil d'hoquei sala. Els de Nico Wein, que partien com un dels millors conjunts del campionat, s'han imposat (7-5) al San Fernando als strocks després d'acabar en empat el temps reglamentari.

El Junior segueix reafirmant-se com un dels planters més productius de l'hoquei sala espanyol. Enguany, un nou tercer lloc al Campionat d'Espanya juvenil, després d'un partit igualat i intens contra el San Fernando. El partit ha començat amb un gran rendiment dels santcugatencs, que han s'han avançat per partida doble als cinc minuts. Ara bé, els amfitrions s'han refet, han passat a controlar el partit i han pogut arribar a remuntar abans de la mitja part (2-3). A la segona part, el primer gol l'ha tornat a fer el San Fernando, però als minuts finals l'estratègia ha revertit la dinàmica del matx. El Junior ha passat a jugar sense porter, i ha marcat dos gols en quatre minuts, de manera que el matx s'ha resolt als strocks. Els santcugatencs han estat millors en aquest aspecte, i s'ha endut la tanda de penals (3-1). Després d'aquest resultat, el tècnic blau-i-negre, Nico Wein, valora el nivell de l'hoquei sala del Junior.

Nico Wein

Era millor guanyar la final, era l'objectiu, en els últims anys sempre hem estat a dalt.

Un dels indicadors que situa el Junior com un dels millors equips és el fet que, entre les seves files, ha comptat amb el millor porter del campionat, Alberto Carnicer, i el màxim golejador, Xavi Queralt.