El Junior d'hoquei herba femení torna a la competició amb la mirada al Campionat de Catalunya

Imatge d'arxiu

Hoquei herba

Publicat el 25/feb/12 per Àlex Masana

L'equip femení del Junior d'hoquei herba torna a l'activitat, dos mesos després de l'aturada de la lliga, amb el Campionat de Catalunya de la Divisió d'Honor Femení. El conjunt blau-i-negre disputarà el primer partit oficial del 2012 contra l'Egara, rival inicial d'una competició de 5 partits que acaba el primer cap de setmana d'abril.

El Junior femení d'hoquei herba torna a la competició després de gairebé tres mesos d'inactivitat. El conjunt blau-i-negre va acabar l'any caient en el grup que lluitarà per no descendir de la Divisió d'Honor femenina i buscarà aconseguir el primer títol del 2012 contra els 5 millors equips del territori. La primera novetat de l'equip serà a la banqueta ja que Lluc Guarro agafa les regnes de l'equip fins la primera setmana de març quan Joan Vidal, el primer entrenador, tornarà d'Alemanya. L'home que fins ara era a l'ombra de Vidal ha estat preparant a les jugadores santcugatenques a base de treball físic i partits de preparació per arribar a diumenge amb el millor estat. El tècnic blau-i-negre explica la igualtat que hi haurà entre els sis equips i el paper de les santcugatenques.

Lluc Guarro

Les opcions són les mateixes que en Divisió d'Honor nacional i la idea és anar a per totes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El primer partit d'aquest Campionat de Catalunya de la Divisió d'Honor femenina serà al camp de l'Egara, quart classificat a la lliga regular, aquest diumenge a les onze del matí. A més de les blanc-i-blaves, el Junior es veurà les cares amb el CD Terrassa, l'Atlètic Terrassa, el Polo i el Castelldefels. El primer cap de setmana d'abril els dos millors equips de la primera fase jugaran una final al camp de l'Egara i també es disputaran partit pel tercer i quart lloc i partit per la cinquena i sisena posició.