Guille Carnicer té una lesió a la mà equerra i es perdrà el que queda de temporada

Carnicer, serà operat aquest dijous

Hoquei herba

Publicat el 18/gen/12 per Àlex Masana

El jugador del Junior d'hoquei herba Guille Carnicer no podrà tornar a jugar fins a la temporada 2012/13 per una lesió a la mà esquerra. El santcugatenc va rebre un cop molt fort en el partit amistós que van disputar els dos primers equips masculins de l'entitat blau-i-negra.

Les dues primeres plantilles d'hoquei herba masculí del Junior ja preparen la tornada als terrenys de joc en aquest 2012. El primer equip però, ho fa amb una mala notícia, la baixa de Guille Carnicer. El santcugatenc es va fer una lesió a la mà en el partit d'entrenament que van disputar els dos equips aquest diumenge. El jugador va treure la pilota per l'esquena a un dels seus companys i aquest va colpejar la mà amb l'stick. El jugador blau-i-negre, Guille Carnicer, explica l'abast de la lesió.

Guillermo Carnicer

M'he trencat l'òs del dit índex i fracturat dos dits més. El més greu però, és que la part de l'artell de l'índex s'ha mogut i s'ha col·locat sobre un altre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Carnicer ha passat el preoperatori aquest dimarts i serà operat aquest dijous pels metges de l'Hospital General de Catalunya. Segons el jugador, haurà d'estar sis mesos sense jugar.