Salva Induráin: 'Júlia Menéndez disputarà el preolímpic, Andrea Puig és dubte'

Salva Induráin confecciona l'equip per al preolímpic Font: ilurohc.com

Hoquei herba

Publicat el 10/gen/12 per Joan Garcia

El seleccionador espanyol femení d'hoquei herba, Salva Induráin, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la santcugatenca Júlia Menéndez disputarà el preolímpic de Bèlgica, però que Andrea Puig haurà de guanyar-se la plaça a les diferents concentracions i partits que es disputaran.

Després de la primera concentració de la selecció espanyola a Terrassa, l'equip estatal marxarà aquest divendres cap a Sudàfrica per fer una segona concentració on disputarà cinc partits amistosos davant la selecció local. En aquesta llista de 16 jugadores apareixen Júlia Menéndez i Andrea Puig. El seleccionador espanyol femení d'hoquei herba, Salva Induráin, ha explicat, en declaracions a Cugat.cat, que Júlia Menéndez disputarà el preolímpic de Bèlgica, però que Andrea Puig s'haurà de guanyar la seva plaça.

Salva Induráin

Júlia Menéndez anirà al preolímpic, però Andrea Puig s'haurà de guanyar la plaça.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









El combinat estatal marxa aquest divendres a Sudàfrica on farà una estada d'una setmana. Després tindrà dos mesos per endavant amb diferents concentracions a Rússia, el Quatre Nacions i amistosos previs al preolímpic que serà a Bèlgica del 16 al 25 de març.