Les noies del Junior femení d'hoquei herba buscaran la permančncia per segon any consecutiu

Imatge d'arxiu

Hoquei herba

Publicat el 1/gen/12 per Ŕlex Masana

L'equip femení del Junior d'hoquei herba lluitarŕ per la permančncia per segona temporada consecutiva. El 2012 anirŕ marcat per la classificació pels Jocs Olímpics de les internacionals espanyoles del club, la segona fase de la lliga i la Copa de la Reina.

El Junior femení d'hoquei herba tanca un any 2011 agredolç. No s'han passat penes per salvar la categoria perň no s'ha assolit el nivell que pot donar la plantilla blau-i-negre. Les noies de Joan Vidal lluitaran per la permančncia en l'any 2012 que comença i no estaran, com en la temporada passada, en la fase de la lluita pel títol que actualment defensa el Club de Campo de Madrid. Aquest mal resultat ja va portar a la directiva a cessar Adrian Lock, l'anterior entrenador del Junior femení, que va deixar el club el passat juliol, després de quatre temporades al capdavant de la primera plantilla. El relleu l'agafava Joan Vidal que ja estava vinculat al club i que valorava molt positivament la seva plantilla.

Després d'una primera volta plena d'alts i baixos l'equip es quedava fora de la lluita pel títol en un empat al camp del Polo en l'última jornada. Les blau-i-negres deixaven escapar un 0-1 que els hagués permčs optar el títol de lliga en aquest 2012. Aparentment, la permančncia estŕ assegurada en una plantilla on hi ha jugadores internacionals com Maria Romagosa, Júlia Menéndez o Andrea Puig. Precisament aquestes dues últimes jugadores s'han intercanviat la capitania en aquesta nova temporada.

Precisament, les internacionals espanyoles marcaran l'inici de 2012. Menéndez, Puig i Romagosa han entrat a la llista de Salva Indurain per al preeuropeu que es disputarŕ a Bčlgica durant el mes de març i que donarŕ una plaça per als Jocs Olímpics de Londres. Amb aquestes tres jugadores i amb la unió de l'equip, el Junior no ha de tenir problemes per salvar la categoria i podrŕ lluitar per una Copa de la Reina que se jugarŕ darrer cap de setmana de març.

Escolta el reportatge del resum de l'any del Junior femení d'hoquei herba.

Your browser doesn’t support HTML5 audio