El Junior femení aconsegueix la victòria i es col·loca quart

Hoquei herba

Publicat el 6/nov/11 per Arantxa Fernández

El Junior femení suma la segona victòria de la temporada contra el Castelldefels (0-4). El matx ha estat dominat en tot moment per les santcugatenques. Amb aquesta victòria les de Joan Vidal se situen quartes a la classificació amb sis punts.

Les santcugatenques s'han avançat en el minut nou de la primera part fet que els hi ha donat tranquil·litat per afrontar la resta del partit. El matx ha estat dominat en tot moment pel Junior que ha marxat al descans amb un marcador favorable (0-3). A la segona part, el gol no s'ha fet esperar i les santcugatenques han marcat el quart.

Malgrat haver controlat el matx en tot moment, el Junior esperava trobar un rival difícil, però no ha estat així segons explica la jugadora de l'equip, Maria Romagosa.

Maria Romagosa

Hem sortit amb la tensió necessària per guanyar el matx, tot i ser un rival que no havia guanyat cap partit.

Amb aquesta victòria, el Junior s'acosta a les primeres posicions de la taula. De la seva banda, el Castelldefels és l'equip més dèbil de la competició ja que encara no ha aconseguit cap punt després de cinc jornades disputades i suma 24 gols en contra.

La propera jornada les santcugatenques reben el San Pablo Valdeluz. Les madrilenyes són vuitenes i sumen cinc punts.