Els masculins i femenins sub18 catalans d'hoquei herba, a semifinals del campionat d'Espanya

Imatge d'arxiu

Hoquei herba

Publicat el 31/oct/11 per Joan Garcia

Les seleccions catalanes masculina i femenina sub 18, totes dues amb presència santcugatenca, accedeixen a semifinals del campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques. El combinat masculí s'enfronta a Andalusia i el femení a Euskadi, amfitriona del torneig.

Pel que fa els jugadors catalans, entre els quals es troben els santcugatencs Xavi Queralt, Marc Serrahima, Gerard Garcia i Albert Carnicer, han superat Cantàbria (3-1) i arriben líders i invictes a semifinals amb un balanç esfereïdor de 18 gols a favor per només dos en contra. El rival dels catalans a semifinals serà Andalusia, segon classificat de l'altre grup.

El combinat femení, de la seva banda, resol la primera fase també com a líder del grup A tot i acabar amb empat davant el mateix rival que el masculí, el Cantàbria (1-1). Les catalanes, entre les quals hi ha les jugadores de Sant Cugat Paz Codina i Gemma Mier, sumen cinc punts i es disputaran un lloc a la final amb Euskadi, segona classificada del grup B. Tot i aquest entrebanc final, el combinat català presenta també un parcial contundent, 17 gols anotats per només un rebut.