L'altra cara del Júnior Futbol Club

Hoquei herba

Publicat el 23/gen/08 per Ramon Salmurri

Special Hockey és un projecte d'integració social per a discapacitats intel·lectuals a partir de l'hoquei herba. El Júnior Futbol Club és l'escenari d'aquesta iniciativa impulsada pel santcugatenc del primer equip d'hoquei herba, Aleix Serrahima.

Special Hockey neix fa cinc mesos amb un objectiu ben clar: que els disminuïts psíquics puguin gaudir d'una vida més regular a través de l'esport en general, i de l'hoquei herba en concret.
Gràcies a l'empenta d'Aleix Serrahima, jugador del primer equip santcugatenc, juntament amb la Fundació La Tutela, el taller Jeroni de Moragas i el Grup Catalònia, un total de 70 jugadors amb discapacitats psíquiques s'entrenen regularment a les instal·lacions del Júnior Futbol Club-1917 Sport & Spa. El club santcugatenc no només posa a disposició les instal·lacions, sinó que aporta material i equipacions. Aquest és Aleix Serrahima.

Aleix Serrahima

Els nois estan molt movitats amb les sessions i estan disfrutant molt


Tot i que en un inici la idea era la d'integrar i fer gaudir aquestes persones a través de l'esport, tot està sortint tan bé que els organitzadors, amb Serrahima al capdavant, es plantegen la creació d'una competició. De moment, està en procés el que serà el reglament únic i comú dels Special Hockey. Aquest mateix trimestre s'organitzarà algún torneig, i ja de cara a la temporada vinent es pensa en crear una lliga, amb equips de Barcelona, Terrassa i Mataró a part dels conjunts santcugatencs.