El Júnior queda sotscampió de la Copa de la Reina


  • Comparteix:

El Júnior femení queda sotscampió de la Copa de la Reina en caure derrotat davant del Club de Campo en la tanda d'strockes després de finalitzar el matx amb empat a un al marcador. La santcugatenca Laia Yurss és elegida la millor jugadora del campionat.

La final de la Copa de la Reina es presentava difícil pel conjunt santcugatenc, ja que s'enfrontava al Club de Campo, el líder de la competició de lliga. Les de Lluís Casas però, han sortit al camp a per totes, i de fet han estat les primeres en avançar-se al marcador amb un penalt corner durant la primera part.
A la represa però, l'equip madrileny ha aprofitat també un penalt corner per empatar el partit a 1, resultat amb el que finalitzaria el matx. A la pròrroga, de 15 minuts, cap dels dos equips ha pogut marcar el gol d'or, fet que hagués significat el final del matx.
A la tanda d'strokes, les jugadores madrilenyes han estat més encertades que les santcugatenques marcant 3 penalts davant l'únic aconseguit per les blau-i-negres.
El tècnic LLuis Casas parlava de satisfacció pel que el Júnior ha aconseguit.

Lluís Casas

Sóm un grup jove i amb molta il·lusió. Estem satisfets.


Una de les claus en el triomf del conjunt madrileny ha estat la seva portera, com afirma Casas una de les 3 millors porteres del món.


Lluís Casas

Tot i estar davant una de les 3 millors porteres del món a les nostres jugadores no els ha tremolat el pols.


L'altre fet destacable de la jornada és que Laia Yurss, davantera del conjunt santcugatenc, ha estat proclamada la millor jugadora del torneig. Yurss assegurava que ha disfrutat molt.

Laia Yurss

He disfrutat moltíssim i aquí estan els resultats, tot i que la setmana abans veia difícil arribar a la final.


A la jugadora del Júnior només li ha quedat una espina clavada, el fet de no haver aconseguit la classificació per anar a Europa, tot i que encara son a temps.

Laia Yurss

M'ha quedat una espina, el no haver-nos assegurat la participació a Europa, però apretarem més a la lliga.


La final entre el Club de Campo i el Júnior s'ha tornat a repetir 17 anys després que al 1988 juguessin la primera, que per cert va acabar amb triomf santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.