Derrota intranscendent de la selecció d’hoquei amb Julia Strappato prèvia als quarts de final

Les ‘red stick’ han perdut 3-1 contra Austràlia, però passen de ronda com a terceres de grup

Julia Strappato amb la selecció espanyola d'hoquei / Foto: RFEH

Hoquei herba

Publicat el 3/agost per Guillem Andrés

La selecció espanyola femenina d'hoquei, amb la jugadora del Junior Julia Strappato com a titular, ha tancat la fase de grups amb una derrota per 3-1 contra Austràlia. Tot i això, l'equip entrenat per Carlos García Cuenca accedeix als quarts de final com a terceres de grup. El partit d'avui, a més, era pràcticament intranscendent, ja que només una golejada contra les oceàniques les hagués permès pujar a la segona posició.

Les ‘red stick’ han rebut el gol matiner d’Austràlia tot just en el segon minut de joc. La primera part ha estat dominada per les oceàniques, però en la segona la selecció espanyola ha apujat el nivell. Així, a les acaballes del tercer quart arribava el gol de Lola Riera de panalty stroke. En el tram final, però, Austràlia s'ha avançat de nou i pocs minuts després ha anotat el tercer gol definitiu davant d'un equip espanyol que jugava sense portera.

Amb la resolució de la fase de grups, la selecció jugarà aquest dilluns el partit de quarts de final. Les rivals seran Bèlgica o Alemanya en un horari encara per definir.

Per la seva banda, l’equip masculí amb el santcugatenc Bruno Font, juga els quarts de final aquest diumenge a les 12:30 h contra Bèlgica; una de les grans favorites al torneig.