Bruno Font, classificat virtualment pels quarts de final després d'una nova victòria de la selecció d'hoquei

La selecció espanyola d'hoquei ha guanyat a Sud-àfrica per 3-0

Bruno Font en una imatge d'un partit dels Jocs Olímpics / Foto: RFEH

Hoquei herba

Publicat dimecres per Guillem Andrés

La selecció espanyola d'hoquei herba ha guanyat aquest dimecres a Sud-àfrica per 3-0 en el quart partit de la fase de grups. Amb aquesta victòria, el conjunt entrenat per Max Caldas arriba als set punts després de dos partits vençuts, un empatat i una derrota en els Jocs Olímpics de París. D'aquesta manera, el combinat estatal ja està virtualment classificada pels quarts de final. El santcugatenc Bruno Font ha sortit des de la banqueta, tot i que ha gaudit de força minuts de joc.

En el partit ha destacat el paper de Marc Reyne, amb dos gols anotats. Seus han sigut el primer i el tercer gol definitiu. Entremig, els sud-africans han pogut empatar en el tercer quart quan el resultat era d'un a zero, però els àrbitres han anul·lat el seu gol. Instants després José María Basterra anotava el segon gol. Sud-àfrica també ha pogut fer un gol a cinc minuts del final, però han errat en un penal stroke. Com a fet anòmal, el partit s'ha disputat sense públic davant del risc d'una tempesta elèctrica.

Aquest divendres la selecció tindrà el seu darrer partit de la fase de grups. Serà a les 10:30 h contra una de les favorites per les medalles, els Països Baixos.