Un punt treballat permet la selecció de Bruno Font mantenir la quarta posició

El partit contra França ha començat descontrolat, i la reacció del combinat espanyol ha permès empatar el duel amb els amfitrions

Bruno Font durant l'escalfament previ al partit contra França / Foto: RFEH

Hoquei herba

Publicat ahir per Marc Lladó

El santcugatenc Bruno Font i la selecció espanyola d'hoquei herba s'han enfrontat a França, l'amfitriona dels Jocs Olímpics, aquest dimarts. El duel, que ha tingut molts canvis de dinàmica, ha acabat en empat (3-3) entre els dos combinats. Aquest punt permet a la selecció de Max Caldas de respirar a la quarta posició amb quatre punts.

El partit contra França era clau per al conjunt de Bruno Font, i no ha començat de la millor manera per als interessos del santcugatenc. França, que fins ara no havia guanyat cap partit, ha generat situacions de descontrol al llarg del primer quart i s'ha avançat per partida doble amb gols de Timothee Clement (2-0).

Espanya ha pogut tornar al control al segon quart, on ha retallat distàncies, i en el tercer, ha aconseguit empatar el matx (2-2). La cosa no ha acabat aquí. En un atac ràpid, França ha generat un penal-córner en el qual ha tornat a posar-se per davant del marcador. Finalment, Pepe Cunill a l'últim quart ha tornat a posar l'empat al marcador, que ha estat el resultat definitiu. La selecció on juga el santcugatenc Bruno Font ha tingut força més ocasions durant l'enfrontament, però no ha estat capaç de batre als amfitrions.

Una derrota hauria complicat la classificació a quarts de final, però aquest punt dona aire a la selecció. El pròxim partit serà de vital importància per a la classificació a quarts i tindrà lloc aquest dimecres 31 a les 19.45 h contra Sud-Àfrica.