Debut de Júlia Strappato als Jocs Olímpics amb victòria en un partit exigent

La jugadora del Junior, malgrat que ha tingut un ensurt en rebre un impacte, ha completat el partit contra la Gran Bretanya, una de les rivals a batre

Júlia Strappato, la tercera de baix començant per la dreta, a la foto de plantilla de la selecció olímpica d'hoquei herba / Foto: RFEH

Hoquei herba

Publicat avui, a les 15:09 per Marc Lladó

El primer partit olímpic de Júlia Strappato, contra la Gran Bretanya aquest diumenge, ha requerit molta exigència física. La jugadora del Junior ha rebut un impacte al braç que l'ha fet retirar momentàniament del terreny de joc al final del segon quart, però s'ha quedat en un ensurt. El duel contra les britàniques, una de les rivals de rànquing superior a batre per les 'Red Sticks', ha acabat amb victòria del combinat espanyol (2-1).

Strappato, amb el dorsal 7 a l'esquena i la seva habitual cinta al cap, ha sortit a l'onze inicial de Carlos Garcia i ha completat un partit intens. Les 'Red Sticks' s'han avançat en el marcador molt d'hora, però han vist com ràpidament Gran Bretanya empatava el partit. El gol del desempat, abans de finalitzar el primer quart, ha valgut per sumar una victòria treballada per la selecció d'Strappato.

Les 'Red Sticks', que arriben als Jocs amb bones expectatives, jugaran aquest dilluns a les 13.15 h el pròxim partit de fase de grups contra els Estats Units.