Bruno Font debuta com a titular als Jocs Olímpics de París

El jove jugador ha disputat importants minuts amb la selecció espanyola, que ha perdut per 0 a 3 contra Gran Bretanya

Bruno Font, d'esquena amb la dessuadora de la selecció, als minuts previs al seu debut olímpic / Foto: RFEH

El santcugatenc Bruno Font ha tingut els primers minuts com a olímpic. Ha sigut contra Gran Bretanya, sortint de titular. Un partit que la selecció espanyola ha perdut contra el joc directe i efectiu dels anglesos (0-4). El davanter de 19 anys ha debutat amb el dorsal 26 a l'esquena als Jocs Olímpics aquest dissabte al matí. Fins a 13 debutants han jugat amb la selecció absoluta. El primer partit de fase de grups, que ha començat amb domini en el joc del combinat de Max Caldas, ha acabat amb un marcador desajustat.

El conjunt britànic ha estat més efectiu en un duel de nivell igualat. D'altra banda, el conjunt on juga Bruno Font no ha sigut capaç de batre la porteria rival. Font deia a una entrevista a Cugat Mèdia que la selecció havia de proposar-se anar "partit a partit". El pròxim partit serà contra una potent Alemanya diumenge a les 17 h.