El Patí Hoquei planta cara al Manlleu B però perd la Supercopa Catalana

Les jugadors del Patí Hoquei, amb les medalles del subcampionat / Font: Gus de los Santos

Hoquei

Publicat el 14/set/13 per Alex Fàbrega

El Patí Hoquei femení es queda sense premi en perdre (1-2) la final de la Supercopa Catalana davant el Manlleu B. Tot i que les vermell-i-negres s'han avançat a l'inici del partit, les manlleuenques han aconseguit capgirar el resultat en el segon temps i endur-se el primer títol de la temporada. El Manlleu B ha jugat amb gairebé la totalitat de la plantilla d'Ok Lliga i no amb la del filial com reclamava l'entitat santcugatenca.

El Patí Hoquei femení ha plantat cara al Manlleu B tot i tractar-se gairebé del primer equip i no del filial. Les vermell-i-negres s'han avançat en el minut 5 gràcies a un gol de Judith Navarro i han pogut fer-ne més abans del descans. A la represa, el Manlleu B ha jugat amb les cinc intregrants del primer equip i sense fer canvis i gràcies a això ha aconseguit empatar i a sis minuts del final capgirar el resultat. Les santcugatenques han tornat a buscar l'empat, però s'han trobat amb el pal i també han desaprofitat un penal directe. El tècnic vermell-i-negre, Pep Mateo, es mostra satisfet amb el joc del seu equip i prova d'això és que l'entrenador rival ha utilitzat a les millors jugadores.

Pep Mateo

Hem demostrat que l'equip malgrat els problemes ha demostrat nivell. Ho han vist tant difícils que no ha fet canvis en el segon temps.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Les vermell-i-negres jugaran aquest dimarts i dimecres la Copa Penedès.