El Junior torna a la màxima categoria després de 13 anys

El Junior assoleix l'ascens a la màxima categoria estatal

Hoquei

Publicat el 25/jun/12 per Joan Garcia

Després de 13 anys sense estar a la màxima categoria de l'hoquei herba estatal, el Junior jugarà a la Divisió d'Honor aquesta propera temporada després del seu ascens. Els santcugatencs han finalitzat la lliga en segona posició que dóna dret a pujar de categoria.

Els de Fede González s'han mostrat com un equip sòlid i regular. Els blau-i-negres sempre han alternat la primera, segona o tercera plaça guanyant partits claus davant rivals directes per pujar de categoria. El campió ha estat el Vallés Esportiu, un equip que ha acabat invicte la competició. Tot i quedar primers, els egarencs no poden pujar perquè són el filial de l'Atlètic de Terrassa. El Junior presenta un balanç de 12 victòries, 3 empats i 3 derrotes. Uns números que demostren el bon treball dut a terme per jugadors i cos tècnic. Els de Fede González han destacat pel seu joc ofensiu convertint-se en els segon equip més golejador amb un promig de tres gols. En aquest capítol destaquen especialment dos noms propis. Edu Garriga i Jordi Margarit. Garriga ha marcat 16 gols i Jordi Margarit 11 contribuint de manera decisiva a l'ascens.

En l'aspecte defensiu també han estat molt encertats encaixant menys d'un gol i mig per partit. En aquest apartat bona culpa la té tot un veterà de la porteria santcugatenca Mauri Carrió que ha demostrat ser un porter de molt nivell.

De cara a la nova temporada els santcugatencs mantindran el bloc d'aquesta temporada però amb una baixa significativa la del capità Ignasi Pijoan que deixa l'hoquei per motius personals. L'equip patirà pocs retocs, però amb l'objectiu de mantenir-se a la Divisió d'Honor. Després de 13 anys torna el Junior a l'elit de l'hoquei herba estatal.



Joan Garcia

Escolta el reportatge.

Your browser doesn’t support HTML5 audio