El Junior masculí rep el recent ascendit Las Rozas amb una golejada

Els d'Oriol Salvador han dominat el partit amb un 6-1 contra els madrilenys

Un moment del partit entre el Junior i el Madrid - Las Rozas / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Junior engega la temporada amb bones sensacions. Al primer partit de la Lliga MGS, els blau-i-negres han golejat (6-1) el Madrid-Las Rozas, equip nouvingut en la màxima categoria de l'hoquei herba estatal. El domini dels santcugatencs ha estat incontestable, amb control de la possessió i ocasions que s'han acabat materialitzant al marcador. Quatre gols del Junior va anar al compte d'Anton Serrahima; els altres dos els van fer Oriol Serrahima i Pablo Espino.

L'entrenador del Junior, Oriol Torras, ha reconegut que l'equip arribava "ansiós" per debutar a la competició, cosa que ha fet que estiguessin "travats" a la primera part. De fet, aquesta meitat del partit ha acabat amb un empat a un. L'equip ha mantingut ha treballat en la segona part per seguir tenint oportunitats i fer minvar les dels rivals. El pla ha funcionat, amb cinc gols a la segona part i cap xut per part del Madrid-Las Rozas.

Oriol Torras

Estàvem ansiosos per jugar el partit, i això ha provocat que estiguessim una mica més travats a la primera part. A la segona no recordo cap xut a porteria d'ells.