Borja Ferrer, nou entrenador del femení del Solideo Patí Hoquei femení d'Ok Lliga

Ferrer substitueix Borregán al capdavant de la banqueta vermell-i-negra


  • Comparteix:

Borja Ferrer durant el primer entrenament amb l'equip femení santcugatenc / Foto: Patí Hoquei Sant Cugat

Borja Ferrer durant el primer entrenament amb l'equip femení santcugatenc / Foto: Patí Hoquei Sant Cugat

Borja Ferrer és el nou entrenador del primer equip femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat en substitució de Beto Borregán. Ferrer compaginarà aquest càrrec amb el d'entrenador del sènior masculí de Nacional Catalana. El tècnic de Cubelles arriba a l'equip per redreçar el rumb i assegurar la permanència a l'OK Lliga, màxima categoria estatal. Les vermell-i-negres es troben tres punts per sobre de la zona de descens i el debut el nou entrenador serà aquest dissabte a les 13 h a la pista del Vila-sana, tercer classificat. El nou inquilí de la banqueta vermell-i-negra havia estat jugador del primer equip durant dues temporades, segon entrenador del primer equip amb Joan Carles Vadillo i ara suma tres temporades amb el Nacional Catalana masculí on va assolir l'ascens d'aquesta categoria després de pujar de Primera Catalana.

Borja Ferrer, una llegenda de l'hoquei patins
Ferrer va arribar a Sant Cugat com a jugador el juny de 2017 i aquella mateixa temporada va assolir el primer ascens a Ok Lliga, màxima categoria estatal, del club santcugatenc. La següent campanya va seguir al club a l'estrena de l'Ok Lliga, però malauradament l'equip va baixar. Després va penjar els patins i es va convertir en segon entrenador del primer equip amb Joan Carles Vadillo. Després d'aquesta experiència, Ferrer va decidir comença la seva aventura a les banquetes amb el filial i que en tres temporades el va fer pujar a Nacional Catalana. Ara, afronta un repte majúscul amb el primer equip femení.

Ferrer va jugar amb el Cubelles, el Noia en dues etapes, el Valdagno, el Castiglione i el Novara italians, l’Alcobendas, el Vendrell, el Monjos i el Calafell. Amb el Noia va guanyar la Copa Continental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.