El Junior perd la final del Campionat d'Espanya d'hoquei sala en els darrers 10 segons

Els santcugatencs han caigut davant el Sanse Complutense (4-5) en un partit vibrant al pavelló de Màlaga

Imatge de l'equip / Foto: Hockey Junior

El Junior masculí ha quedat subcampió d'Espanya de la modalitat d'hoquei sala després de caure (4-5) davant el Sanse Complutense en la final disputada a Màlaga. Un gol d'Antonio Sanz en els darrers 10 segons de partit ha evitat que el títol del campionat nacional es decidís als 'shoot-out'. Tot i això, els de Fede González han millorat la participació respecte a la temporada anterior i cauen dempeus contra l'equip madrileny, que revalida el títol.

La final disputada al pavelló Alfonso Queipo de Llano ha començat de cara dels actuals campions estatals. Gràcies a una gran jugada col·laborativa dels de San Sebastián de los Reyes, Igancio Cobos ha aconseguit obrir la llauna en el minut tres de partit. En el segon període ha arribat l'empat del Junior en una acció de penal córner que ha transformat Aleix Bozal. Un minut després, Ferran Muñoz ha assolit capgirar el marcador després d'una assistència d'Arnau de Brujin. Tot i això, abans d'arribar a la mitja part, el Sanse s'ha refet i dos gols de Manuel Rodríguez i Antonio Sanz han permès que el matx se n'anés al descans amb (3-2).

A la represa, els de Fede González han tornat a empatar la final a través d'un penal córner transformat novament per Aleix Bozal. Quan faltaven cinc minuts, Cesar Curiel ha tornat a avançar al conjunt madrileny, però ràpidament, Pablo Espino ha empatat, novament, la final del campionat estatal d'hoquei sala.

Tot indicava que el títol es decidiria als 'shoot-out' quan en una acció de penal córner, amb 10 segons restants al marcador, Antonio Sanz ha donat la copa al Sanse Complutense amb el definitiu (4-5).

Per la seva banda, el filial del Junior, l'HC Sant Cugat, que també participava en la final a sis del Campionat d'Espanya, ha finalitzat el torneig en una meritòria cinquena posició.