El masculí del Solideo Patí Hoquei suma la segona victòria de la temporada després de superar el Manlleu

Els vermell-i-negres guanyen a un rival de la mitja taula gràcies a la gran actuació dels jugadors dirigits per Óscar González

El primer equip masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat (4-2) el Martinelia CP Manlleu en la vuitena jornada de l'OK Lliga Plata Nord. Els d'Óscar González sumen la segona victòria de la temporada en un gran partit dels locals on ha destacat l'actuació del porter Max Rodríguez, que ha aixecat un mur vermell-i-negre aturant dues faltes directes. El hat-trick de Pau Gilabert i la diana de Jordi Gabarra han permès que els de Sant Cugat tornin a assaborir el gust de la victòria, un triomf que no arribava des del primer partit de lliga. La pròxima jornada, els santcugatencs es desplacen fins a Galícia per enfrontar-se a l'AC Ordes, penúltim classificat del grup nord amb només dues victòries.

El partit ha començat amb els santcugatencs molt intensos en atac, l'ofensiva local no s'ha fet esperar i ja en el minut tres de partit, Jordi Gabarra ha estrenat el marcador del Pav 2. Dos minuts després, Pau Gilabert ha anotat el segon pel conjunt santcugatenc. El bon joc dels de Sant Cugat ha continuat els següents minuts fins que Pol Perpiñan ha vist la targeta blava i els d'Óscar González s'han quedat amb un menys a pista. El Manlleu ha pressionat a dalt, però la defensa santcugatenca ha permès que el marcador no es mogués fins a la fi de la primera part.

A la represa, els d'Osona han sortit a capgirar el lluminós. De fet, al minut 5, Marc Pujades ha anotat per al conjunt de Manlleu. Tot i això, un minut després, i de penal, el capità Pau Gilabert ha tornat a ampliar l'avantatge. La tranquil·litat s'ha esvaït de pressa, i és que Rubén Martín ha tornat a reduir distàncies amb els vermell-i-negres. A partir d'aquest instant, les ocasions dels visitants eren rebutjades pel mur Max Rodríguez qui ha tapat els forats de mil maneres. Finalment, novament Pau Gilabert, ha donat la tranquil·litat a l'equip d'Óscar González amb el 4-2 definitiu.

Óscar González

Hem cregut en el que estàvem fent i és una victòria que ha costat que arribés i l'hem aconseguit contra un rival molt difícil. Un rival que prem molt a tota la pista, un rival amb gent molt jove.