El Junior masculí tanca la primera volta de competició de manera brillant

Els santcugatencs són tercers i es consoliden com un dels equips forts de la Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Arnau de Bruijin, màxim golejador del Junior a la primera volta amb 9 gols / Foto: Cugat Mèdia

Arnau de Bruijin, màxim golejador del Junior a la primera volta amb 9 gols / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Junior ha finalitzat la primera volta de competició a la Divisió d'Honor en tercera posició i es consolida com un dels conjunts cridats a classificar-se per a la final four. Els blau-i-negres presenten un balanç de 7 victòries, 1 empat i 3 perduts amb un total de 22 punts sumats, a nou del líder, el Polo. Els santcugatencs tornaran a la competició el 3 de març quan iniciaran la segona volta del campionat precisament contra el primer classificat, el Polo. El tècnic, Oriol Torras, destaca que 'l'objectiu és estar entre els quatre primers classificats i, de moment, ho estem aconseguint'.

Entre els grans de la categoria
El Junior ja porta moltes temporades perseguint l'objectiu de jugar la final a quatre. La temporada passada es va quedar a les portes d'aquesta fita. En aquesta nova campanya, l'equip ha competit a un alt nivell i només ha cedit tres derrotes davant Polo, líder, Club de Campo, segon, i Egara, quart, i un únic empat davant l'Atlètic Terrassa, sisè.

Números d'equip gran
Els blau-i-negres destaquen per la solidesa defensiva on són el tercer equip menys golejat amb 19 dianes i el sisè més golejador amb 33 gols. Arnau de Bruijin, amb 9 dianes, és el màxim exponent ofensiu de l'equip. El tècnic, Oriol Torras, destaca el bon tram de temporada fet pel Junior.


Oriol Torras

Hem aconseguit un dels objectius, però encara queda tota la segona volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.