Maneta del Junior davant el Jolaseta per tancar un 2023 històric

Les santcugatenques superen (5-0) el conjunt basc i tornaran a la competició al març de 2024


  • Comparteix:

El primer equip femení del Junior ha superat (5-0) el Jolaseta a la jornada 11 de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba i tanca un 2023 ple d'èxits amb el primer títol de lliga de la seva història. Les santcugatenques han imposat el ritme davant un conjunt basc que s'ha tancat per evitar que la golejada encara fos més àmplia. La Lliga Iberdrola s'atura fins al 3 de març de l'any que ve quan les blau-i-negres rebran el CD Terrassa. Les blau-i-negres finalitzen la primera volta de competició invicta en segona posició amb 27 punts, a dos del líder, el Club de Campo.

Partit sense massa història entre el Junior i el Jolaseta on la superioritat en el joc i a la taula classificatòria s'ha posat de manifest durant tot l'enfrontament. Les blau-i-negres han deixat sentenciat el matx abans d'arribar al descans amb dianes de Maria Gestí, Maria Victoria Granatto i Laia Vidosa. Les santcugatenques han seguit insistint i han arrodonit la maneta amb gols de Tere Lima i Laura Bosch. El Junior ha tingut una taca negra durant aquest matx i ha estat el penal córner on no han estat massa encertades. El tècnic, Guille Carnicer, valora molt positivament la primera volta de l'equip, però creu que l'equip ha de jugar millor.




Guille Carnicer

Molt contents amb l'objectiu assolit, però cal exigir més en el nostre joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.