Empat i derrota dels primers equips del Junior en el desplaçament a Madrid

El Junior femení aconsegueix un punt meritori contra el Club de Campo i el masculí cau derrotat amb contundència (5-1)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del partit entre el Junior femení i l'RC Polo / Foto: Jordi Gestí

Imatge d'arxiu del partit entre el Junior femení i l'RC Polo / Foto: Jordi Gestí

El Junior torna del viatge a la capital de l'Estat espanyol amb dos resultats diferents. El primer equip masculí de l'equip santcugatenc ha perdut (5-1) davant el Club de Campo en la setena jornada de la Lliga MGS. Més igualada ha estat la reedició de la final pel títol de lliga femenina de la temporada passada. Aquest cop, però, el primer equip femení del Junior no ha passat de l'empat (0-0) amb l'equip madrileny en la vuitena jornada de la Lliga Iberdrola. La pròxima jornada, doble partit al Lluis Serrahima: les noies de Guille Carnicer rebran a la Real Sociedad i els nois d'Oriol Torras es veuran les cares amb el Club Egara, derbi vallesà que agafa força després que els terrassencs hagin superat en la classificació als blau-i-negres.

El Junior masculí ha tingut un viatge més mogut fins a Madrid. Tot i igualar el partit gràcies al gol d'Aleix Bozal en els primers deu minuts de joc, el Club de Campo es va convertir en tota una piconadora que va esclafar els somnis dels santcugatencs fent així una particular 'maneta'.

Per la seva banda, el Junior femení va disputar el partit, a priori, més complicat de la fase regular. Un matx sense gols que permet a les de Guille Carnicer tornar fins a Sant Cugat amb un punt més i sense perdre el lideratge a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.