El Junior femení supera amb contundència l'RC Polo

Les santcugatenques superen el primer port especial de la temporada amb un 3-0 contra les barcelonines


  • Comparteix:

El primer equip femení del Junior ha guanyat (3-0) l'RC Polo en la setena jornada de la Lliga Iberdrola. Ha estat un partit destacat al calendari que han aconseguit endur-se amb comoditat les jugadores de Guille Carnicer. La pròxima jornada, les santcugatenques viatgen a Madrid per enfrontar-se al Club de Campo, un dels candidats al títol de lliga.

Un partit marcat al calendari que ràpidament ha virat cap al costat santcugatenc. Ja en el minut 2 de partit, Maria Gestí ha avançat al conjunt local en una gran acció que no han pogut defensar les barcelonines. En el segon període, el Junior ha ampliat l'avantatge gràcies a Júlia Strapatto, qui ha situat un 2-0 en el lluminós, que ja no s'ha mogut més abans de marxar als vestidors.

A la represa, el Junior femení ha continuat amb la bona dinàmica, tant ofensiva com defensiva. I en els instants finals del partit ha arribat la sentència definitiva, en una acció de penal córner que ha transformat Laia Vidosa. Final del partit (3-0) i sisena victòria de la temporada que manté a les santcugatenques líders de la Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.