El Junior masculí suma un punt valuós davant l'Atlètic Terrassa amb un empat in extremis

Tram final agònic al Lluís Serrahima després que els egarencs s'avancessin quan faltaven cinc minuts

El primer equip masculí del Junior ha empatat (1-1) contra l'Atlètic Terrassa en la sisena jornada de la Lliga MGS. Els d'Oriol Torras han aconseguit salvar un punt en els instants finals del partit. El golejador Arnau De Bruijn ha estat qui ha igualat l'enfrontament en una acció de penal córner. La pròxima jornada, el conjunt blau-i-negre es desplaçarà a Madrid, on es veurà les cares amb el Club de Campo, líder provisional de la Divisió d'Honor.

El matx ha començat amb els egarencs molt més propositius, generant ocasions de perill a l'àrea santcugatenca. Els atacants de Terrassa han topat amb la defensa dels nois d'Oriol Torras i amb el mur Pablo Luna, que ha tret pilotes de tots colors. El matx ha marxat a la mitja part amb un empat (0-0).

A la represa, el Junior masculí ha posat una marxa més i ha començat a aproximar-se a la porteria rival. A través de dues accions de penal córner, els santcugatencs han tingut les primeres ocasions clares de gol, que els egarencs han refusat.

En el darrer període ha arribat el moment boig del partit. Quan faltaven cinc minuts, Pol Cabré-Verdiell ha avançat a l'Atlètic Terrassa. Malgrat el gol rival, els blau-i-negres no han abaixat els braços i dos minuts després, en un penal córner, Arnau De Bruijn, l'artífex del gol, ha situat un 1-1 en el lluminós que fa repartir un punt per a cada equip del Vallès Occidental.

El tècnic blau-i-negre, Oriol Torras, considera que han estat superirors en la primera meitat, però que el sistema defensiu dels terrassencs els han aconseguit "desajustar". L'entrenador celebra la segona part dels seus jugadors, dels quals ha posat envalor la reacció que han tingut per esgarrapar un punt.

Oriol Torras

Crec que han estat lleugerament superiors a la primera part i ens han aconseguit desajustar el sistema defensiu, però penso que la segona part ha sigut nostra. Ens han generat l'acció del gol quan érem un menys al camp. La reacció ha sigut positiva i és amb el que em quedo