El Junior masculí i femení, imparables a la Divisió d'Honor

El Junior masculí goleja a l'Atlético San Sebastián i el femení s'endú els tres punts per la mínima a Santander


  • Comparteix:

Els dos equips del Junior continuen en el camí de la victòria / Foto: Cugat Mèdia i cedida

Els dos equips del Junior continuen en el camí de la victòria / Foto: Cugat Mèdia i cedida

Inici de temporada pràcticament immillorable per als dos equips d'hoquei herba del Junior. Els dos conjunts blau-i-negres tornen a Sant Cugat amb els tres punts després dels seus desplaçaments al nord d'Espanya. Per una banda, el primer equip masculí del Junior ha golejat (1-5) l'Atlético San Sebastián en el matx corresponent a la cinquena jornada de la Lliga MGS. Més ajustada ha estat la victòria del primer equip femení, que ha superat (0-1) l'RS Tenis en la sisena jornada de la Lliga Iberdrola. La pròxima jornada, doble partit al Lluis Serrahima: els nois d'Oriol Torras rebran l'Atlètic Terrassa i les noies de Guille Carnicer un dels rivals més forts de primera divisió, l'RC Polo. Les barcelonines porten els mateixos punts que les de Sant Cugat i comparteixen una primera plaça que, per ara, ocupen les santcugatenques per la diferència de gols.

El Junior masculí ha tingut un desplaçament força còmode en terres donostiarres. Un hat-trick d'Arnau de Bruijn, qui és el màxim golejador dels santcugatencs, i un doblet de Ferran Muñoz han guiat a la victòria dels blau-i-negres. A Santander, el Junior femení ho ha hagut de suar més per endur-se uns tres punts que han arribat gràcies al gol de Berta Serrahima en una acció de penal córner.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.