El Junior femení supera amb contundència el Sardinero

Les santcugatenques derroten (3-0) el conjunt càntabre


  • Comparteix:

El primer equip femení del Junior ha superat (3-0) el Sardinero en matx corresponent a la jornada 4 de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques, terceres classificades, han edificat el triomf amb una brillant primera meitat on han sentenciat el matx amb gols de Laia Vidosa, de penal córner, Carlota Petchamé i Tere Lima. Les blau-i-negres jugaran aquest dijous jornada intersetmanal amb la visita del Taburiente, sisè classificat.

El Junior ha inaugurat ben aviat el marcador a través de Laia Vidosa en un penal córner. Les blau-i-negres han sortit amb una alta intensitat ofensiva que les ha permès dominar el matx en tot moment. Les de Guille Carnicer han transformat el segon gol a través de Carlota Petchamé en una bona jugada col·lectiva. Amb aquest 2 a 0 ha finalitzat el primer quart.

El segon quart s'ha iniciat amb un bon penal córner que ha aturat la portera del Sardinero. El 3 a 0 no ha trigat en arribar a través de Tere Lima que ha deixat sentenciat el partit a la mitja part. A la represa, Tere Lima ha gaudit d'una molt bona ocasió sense el premi del gol, però les visitants també han tingut una oportunitat molt clara.

El darrer quart ha finalitzat amb una gran aturada de Jana Martínez en un penal córner. El Junior també ha gaudit d'una bona ocasió, però amb magnífica resposta de la portera càntabra. El tècnic, Guille Carnicer, lloa el bon inici de partit amb els tres gols, però es mostra insatisfet per la poca intensitat del segon període.




Guille Carnicer

Volíem marcar ràpid i ho hem fet. Ens ha faltat més intensitat en el segon temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.