El Solideo Pati Hoquei Sant Cugat supera (6-3) el Cerdanyola en un matx vibrant

Les santcugatenques enllacen dues victòries consecutives

El primer equip femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha superat (6-3) el Cerdanyola a la jornada 3 de l'Ok Lliga. Les de Beto Borregán han remuntat un 2 a 3 en contra amb una gran efectivitat ofensiva. Les vermell-i-negres han hagut de corregir el mal inici de segon temps on han vist com les visitants han capgirat el marcador. Les vermell-i-negres visiten la propera jornada la pista de l'Igualada.

Les santcugatenques han encadenat el segon triomf consecutiu i el primer com a locals al Pav 2 de la Rambla del Celler. El matx ha estat frenètic des del primer segon amb anades i tornades constants dels dos equips. Qui primer ha obert la llauna ha estat la jugadora santcugatenca Andrea Massons amb un molt bon xut. Tot i avançar-se en el marcador, Sant Cugat i Cerdanyola han seguit cercant la porteria rival.

A la meitat del primer temps, Gemma Solé, de falta directa, ha establert l'empat. L'empat s'ha trencat, quatre minuts després, amb gol d'Ariadna Avilés que ha posat en avantatge a les locals. Amb el 2 a 1 s'ha arrbat al descans.

A la represa, cinc minuts fatídics per a les santcugatenques que han vist com les visitants, amb dues dianes, han capgirat el marcador (2-3). A partir d'aquest moment, les vermell-i-negres, amb més cor que cap han remuntat el matx amb una gran efectivitat. Ariadna Avilés i Laura Porta han marcat el tercer i el quart respectivament.

Dues dianes d'Alba Ambrós, en els darrers quatre minuts, han certificat el triomf final.