Les jugadores del PHC Sant Cugat Alba Costa i Paula Roldan, convocades amb la selecció espanyola sub-16

La selecció sub-16 disputarà entre el 5 i el 8 d'octubre l'Eurockey Cup a la Costa Brava


  • Comparteix:

Les jugadores Alba Costa i Paula Roldan després d'aconseguir el Campionat d'Espanya amb la selecció catalana / Foto: cedida

Les jugadores Alba Costa i Paula Roldan després d'aconseguir el Campionat d'Espanya amb la selecció catalana / Foto: cedida

Les jugadores del Solideo Pati Hoquei Club Sant Cugat, Paula Roldan i Alba Costa, han estat convocades per la seleccionadora Maria Diez per disputar l'Eurockey Cup d'hoquei patins amb la selecció sub-16. Les santcugatenques formen part del combinat espanyol que, entre el 5 i el 8 d'octubre, disputaran aquesta competició base d'Europa en la categoria sub-17 femenina. Aquest torneig internacional es disputarà per tercer any consecutiu a les localitats catalanes de Blanes i Lloret de Mar. La Real Federación Española de Patinaje (RFEP) i Eurockey organitzen conjuntament un campionat que pretén continuar impulsant la pràctica esportiva de l'hoquei patins arreu del territori.

La santcugatenca Alba Costa s'ha mostrat molt satisfeta de poder formar part de la selecció espanyola en aquest torneig. "Estic molt orgullosa de poder gaudir d'una experiència com aquesta que segur que mai oblidaré", ha afirmat Costa. L'estiu de la jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat està sent d'ensomni després d'haver aconseguit proclamar-se campiona d'Espanya d'hoquei patins amb la selecció catalana sub-15 el juny passat.

Paula Roldan disputarà aquesta competició com a nova jugadora vermell-i-negre després que el club santcugatenc anunciés el seu fitxatge per a l'equip sub-17 de l'entitat. Provinent del HC Palau de Plegamans, la jugadora també ha fitxat aquesta temporada pel CH Mataró, però com que no disposen d'un equip per a la seva categoria, podrà compaginar la disputa de partits entre el club santcugatenc i el mataroní. Roldan és campiona de Catalunya amb la selecció de Barcelona i campiona d'Espanya amb la selecció catalana en les categories inferiors.



Tant Alba Costa com Paula Roldan fa uns mesos que fan concentracions periòdiques al CAR de Sant Cugat amb la selecció espanyola sub-17 on, segons ha explicat Costa a Cugat Mèdia, es feien "entrenaments de control". Altres jugadores del Solideo Pati Hoquei Club Sant Cugat com Ainara Bohé, Queralt Basomba o Eugenia Ferrer també van formar part d'aquests entrenaments al CAR, però finalment no han format part de la llista final per representar Espanya en l'Eurockey Cup.


Alba Costa

A partir d'aquí ja van treure la convocatòria final, només puc dir que estic molt contenta i orgullosa de poder viure una experiència com aquesta que la gaudiré molt i que segur mai oblidaré



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.