El Junior femení goleja al Pozuelo i ja pensa en la final a quatre pel títol de lliga

Els blau-i-negres acaben la temporada regular en segona posició i s'enfrontaran al RC Polo a la semifinal


  • Comparteix:

El primer equip femení del Junior ha golejat (8-0) al CH Pozuelo en la darrera jornada de la fase regular de la Lliga Iberdrola. Les de Guille Carnicer tanquen així la lliga en segona posició. A la final a quatre pel títol que es disputa la setmana vinent a Terrassa, les blau-i-negres es veuran les cares amb el RC Polo, tercer classificat. En una hipotètica final, les santcugatenques s'enfrontarien amb el guanyador del duel entre Club de Campo i Club Egara.

El partit ha estat d'un sol color: el blau-i-negre. Les santcugatenques han posat la directa des de l'inici. Les dianes de Clara Pineda, primer, i Berta Serrahima en el primer període ja deixaven entreveure que un festival de gols al Lluís Serrahima.

En el segon quart, l'ofensiva del Junior no ha cessat, Carlota Petchamé, Marta Punti, Teresa Lima, i, Gigi Oliva, de penal stroke, han ampliat la diferència en el lluminós. Les santcugatenques han marxat al descans amb un (6-0) momentani.

A la represa, els gols de Gigi Oliva i de la juvenil Mònica Hernández han tancat la golejada local (8-0). Partit de tràmit per a les santcugatenques que serveix de preparació per a la final a quatre pel títol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.