El Junior masculí empata davant el Taburiente i deixa escapar els tres punts

Els santcugatencs han desaprofitat fins a nou penals córner i han empatat davant l'últim classificat (1-1)

El Junior Masculí deixa escapar la victòria davant el Taburiente / Foto: Cugat Mèdia

El Junior masculí ha empatat (1-1) amb el Taburiente, últim classificat, en la 17a jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els santcugatencs han desaprofitat fins a nou penals córner i la falta d'encert durant tot el matx els ha condemnat. L'empat del conjunt d'Oriol Torras fa que les opcions per lluitar per la quarta posició, que dona accés a disputar el play-off pel títol, siguin escasses amb cinc jornades per disputar-se. Els blau-i-negres es mantenen a la sisena posició amb 25 punts i la pròxima setmana visitaran el camp de l'Atlètic Terrassa, tercer a la classificació.

El partit ha començat amb grans ocasions pels locals que s'han pogut avançar ràpidament en el marcador. El Junior ha pres el control de pilota i ha sortit amb una gran pressió que ha dificultat molt la circulació de pilota dels canaris. La falta d'encert i la bona actuació del porter del Taburiente, Marcos Giralt, han evitat que el Junior s'avancés en el marcador. El conjunt d'Oriol Torras ha desaprofitat quatre penals córner consecutius en tres minuts al primer quart que ha acabat amb empat a zero (0-0). El segon quart no ha tingut massa història, un Junior amb molta possesió i grans accions en atac que no han sabut materialitzar. En canvi, el conjunt groguet ha mantingut una bona defensa i un immens Giralt sota pals ha mantingut l'empat sense gols al lluminós.

El Junior al tercer quart ha sortit amb més ganes i més intensitat. Al minut 39 de partit ha arribat el gol dels blau-i-negres en una acció molt coral de tot l'equip que ha materialitzat Arnau de Bruun (1-0). Els santcugatencs han continuat amb el domini del matx durant tot el tercer quart i buscant ampliar distàncies, però sense encert.

L'últim quart ha estat cruel pel Junior que ha encaixat l'empat amb un gran gol en una acció individual d'Estefano Perugino (1-1) que ha provocat que tot fossin presses a les acaballes de partit. El conjunt d'Oriol Torras ha disposat d'ocasions al final per guanyar el matx, però no ha estat possible. A l'última jugada del duel, els blau-i-negres han disposat d'un penal córner que no l'han transformat. Amb l'empat a un s'ha arribat al final de l'enfrontament.

El tècnic del Junior, Oriol Torras ha expressat la seva disconformitat davant la possibilitat d'haver pogut guanyar el partit i no fer-ho. Ha lamentat haver deixat escapar tres punts importants en una acció aïllada mal defensada per la defensa blau-i-negre.