El Solideo-Patí Hoquei femení guanya i exhibeix talent ofensiu davant las Rozas

Les santcugatenques superen (8-3) les madrilenyes en un brillant segon temps

L'equip femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat (8-3) las Rozas a la penúltima jornada de l'Ok Lliga en un matx marcat per una segona part d'alt encert ofensiu santcugatenc. Alba Ambròs, Laura Porta i Ana Martín, bigolejadores, i Txell Gimeno i Andrea Massons s'han erigit en les golejadores del matx. Les vermell-i-negres tornaran a la competició d'aquí a 15 dies quan visitaran la pista del Manlleu i amb l'objectiu de finalitzar la temporada en setena posició.

Primer temps sense massa història per explicar amb dues grans protagonistes, les porteres del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat i de las Rozas que han evitat, amb les seves intervencions, que el matx arribés sense gols al descans.

A la represa, les santcugatenques han sortit molt endollades i prova d'això és que en els primers nou minuts de partit s'han produït quatre dianes. Ana Martín, Laura Porta per partida doble i Txell Gimeno han situat un contundent 4 a 0 al lluminòs. Amb setze minuts per endavant, Andrea Massons ha assolit la maneta, però les madrilenyes han reaccionat amb el 5 a 2.

Finalment, Ana Martín i Alba Ambròs per partida doble han respost el gol de les madrilenyes situant el 8 a 3 definitiu.