El Solideo Patí Hoquei masculí consuma el descens a Ok Lliga Plata

Els santcugatencs han guanyat (6-4) el Voltregà, però el triomf de l'Arenys de Munt els fa baixar de categoria

L'equip masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha consumat el descens a l'OK Lliga Plata a falta d'una jornada per acabar l'Ok Lliga. Els santcugatencs han derrotat (6-4) el Voltregà, però han vist com el triomf de l'Arenys de Munt els ha condemnat al descens de categoria després de l'ascens de la temporada passada. Els vermell-i-negres, penúltims, finalitzaran la temporada a la pista del Girona sense res en joc. El conjunt de Joan Carles Vadillo ha sumat aquesta jornada la quarta victòria després de 25 jornades de competició.

L'enfrontament ha estat realment igualat durant tot el matx. Així i tot, el Sant Cugat ha començat millor i s'ha avançat en el marcador al minut tres de la mà de Joan Farnés (1-0). El partit ha tingut un ritme vertiginós i hi ha hagut ocasions per totes bandes amb anades i vingudes constants. Humbert Serra ha fet l'empat (1-1) en una bona acció col·lectiva dels visitants. Els santcugatencs lluny d'arronsar-se han pujat el ritme i ha arribat el segon gol d'Abel Moya (2-1) en una gran acció individual. Quan faltava un minut abans d'arribar al descans Humbert Serra ha tornat a empatar el partit (2-2). A la primera part tots dos conjunts han fet mèrits per endur-se la victòria, però les bones actuacions de tots dos porters ho han evitat en uns primers vint-i-cinc minuts amb poca efectivitat.

La segona meitat ha continuat amb la mateixa tònica que la primera. El Sant Cugat s'ha tornat a avançar en el marcador de la mà de Xavier Serrallonga (3-2), però el Voltregà li ha donat la volta amb dos gols (3-4). En els últims cinc minuts de matx ha arribat la reacció fulgurant dels vermell-i-negres amb gols de Xavier Serrallonga (4-4), Joan Farnés (5-4) i el definitiu (6-4) de la mà Pau Gilabert.

Tot i la victòria, no s'ha pogut evitar el descens a l'OK Lliga Plata amb la victòria de l'Arenys. No ha estat una bona temporada pels santcugatencs que només han sumat els tres punts en quatre partits i han encaixat disset derrotes. Els vermell-i-negres tancaran la lliga la jornada vinent a la pista del Girona.