El Solideo-Patí Hoquei es veu superat per un efectiu i sòlid Liceo

Els santcugatencs han caigut derrotats (0-2) davant el vigent campió de lliga


  • Comparteix:

L'equip masculí del Solideo-Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (0-2) davant el Liceo, vigent campió de l'Ok Lliga, a la jornada 17 de la competició. Els gallecs han estat molt efectius en el primer temps on han marcat les dues dianes del triomf a través de Bruno di Benedetto i Arnau Canal. Els vermell-i-negres han competit a un gran nivell, però s'han topat amb un gegantí Martí Serra sota pals. Els de Joan Carles Vadillo continuen en zona de promoció de permanència i a cinc punts de la salvació. Els santcugatencs visiten la propera jornada la pista del Barça, líder de la competició.

El Solideo Patí Hoquei ha tractat de tu a tu el vigent campió de lliga, el Liceo, en un matx decidit per la major qualitat i experiència sobre la pista dels gallecs. El matx ha començat frenètic per les dues bandes amb ocasions molt clares que tots dos porters s'han encarregat de desfer amb bones aturades. Amb el pas dels minuts, el Liceo s'ha trobat més còmode i Bruno di Benedetto ha obert la llauna amb una diana al minut 15. Aquesta diana ha servit d'estímul per als vermell-i-negres que ho han intentat sense sort de cara a porteria.

Arnau Canal, a falta de sis minuts per acabar el primer temps, ha establert el 0 a 2 que ha deixat glaçat el Pav 2. Amb aquesta diferència al lluminós s'ha arribat al descans. A la represa, els locals han exhibit el seu millor hoquei amb ocasions molt clares, però un mur anomenat Martí Serra ha aconseguit mantenir el zero a la porteria gallega. El Liceo s'ha imposat amb una bona defensa i s'ha endut els tres punts de Sant Cugat. El porter Baptiste Bonneau destaca la bona feina de l'equip, tot i la derrota.




Baptiste Bonneau

L'equip ha competit molt bé davant un equip professional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.