Berta Serrahima i Gigi Oliva, la meitat dels gols del Junior duen el seu segell

Les dues jugadores blau-i-negres han marcat 16 de les 36 dianes de l'equip


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Gigi Oliva i Berta Serrahima / Foto: Cedida

D'esquerra a dreta, Gigi Oliva i Berta Serrahima / Foto: Cedida

Les jugadores del Junior Berta Serrahima i Gigi Oliva són les grans protagonistes ofensives de l'equip a les 11 jornades de competició a la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Serrahima, amb 9 gols, és la màxima golejadora de la lliga juntament amb Julieta Andrea del Club de Campo. Oliva suma 7 dianes i ocupa la segona plaça en el rànquing de màximes golejadores de la competició. El binomi Serrahima-Oliva suma 16 gols dels 36 de l'equip, gairebé un 50% dels gols blau-i-negres porten el segell d'aquestes dues jugadores. El Junior és tercer a la classificació i segon equip més golejador per darrere del Club de Campo.

L'arribada de Guille Carnicer a la banqueta ha fet que algunes jugadores canviïn el seu rol posicional al camp i d'aquest fet s'extreuen algunes dades molt positives. L'encert des del penal córner ha permès créixer l'equip a la seva vessant golejadora. I d'aquest fet hi ha traducció directa amb un nou binomi atacant de luxe, Gigi Oliva i Berta Serrahima.

El canvi de posició de Serrahima, de central a interior, ha multiplicat les opcions ofensives tant des del penal córner com pel fet de trepitjar més àrea. Serrahima suma nou dianes després d'11 jornades i la temporada passada en va fer dos.

La jugadora santcugatenca ressalta que el fet de jugar més a prop de l'àrea li possibilita disposar de més opcions de gol. El cas de Gigi Oliva i el seu protagonisme golejador recau més en la responsabilitat del penal córner i el seu encert. Oliva va marcar sis gols la temporada passada i ara ja en suma set en 11 jornades. Preguntada sobre aquesta capacitat golejadora, la jugadora del Junior diu que "mai ha estat en aquesta llista de golejadores, però estic molt encertada des del penal".







Gigi Oliva

Crec que aquest any tinc més confiança des del penal córner.

Berta Serrahima

El canvi de posició m'ha ajudat a disposar de més ocasions de gol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.