El Junior engega el curs amb l'objectiu de seguir millorant la base i amb l'al·licient dels títols

El club blau-i-negre ha presentat els seus equips aquest divendres


  • Comparteix:

Els 700 integrants dels 48 equips de la secció d'hoquei herba del Junior han desfilat aquest divendres per la gespa de l'estadi Lluís Serrahima per donar el tret de sortida a la temporada 2022-2023. Un curs que des del club engeguen, segons ha explicat el president de l'entitat, Marcos Hofmann, amb l'objectiu de 'seguir millorant l'escola'. Malgrat aquest esperit centrat en la base, no s'oblida pas dels èxits assolits pel primer equip durant la temporada passada: 'Els títols són un terròs de sucre que ens donem de tant en tant'.

A la trobada hi ha assistit el regidor d'Esports, Francesc Carol, que ha subratllat que des de l'Ajuntament no només es dona suport a les entitats que utilitzen equipaments municipals, sinó que també es fa costat als clubs, com el Junior, que disposen de les seves pròpies instal·lacions. "Estem encantats d'ajudar en tot el que podem i de promocionar aquest esport", ha dit el responsable de l'àrea d'Esports, que també ha destacat que el Junior dona "al·legries, una darrere de l'altra", en referència als títols.

Aprofitant la trobada, el Junior ha reconegut la implicació amb el club de Pau Martínez Oriach amb el lliurament del premi Joaquim Xicoy In Memoriam. A banda, els jugadors i jugadores que van jugar amb els conjunts sub-16, sub-18 i sub-21 de la selecció espanyola al Torneig Vuit Nacions també han rebut una distinció especial per part de l'entitat blau-i-negra.




Marcos Hofmann

Els objectius són seguir millorant la qualitat de l'escola, seguir atraient monitors. I si guanyem títols, com l'any passat, és un terròs de sucre.

Francesc Carol

Estem encantats de donar suport i de promocionar aquest esport. A més, el Junior ens dona al·legries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.