El Solideo- Patí Hoquei rep un dur correctiu a la pista del Liceo

Els santcugatencs encaixen una derrota àmplia (7-1) a la pista dels gallecs

Plantilla del Solideo- Patí Hoquei / Foto: Cedida

El primer equip masculí del Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat ha encaixat una derrota àmplia (7-1) a la pista del Liceo a la quarta jornada de l'Ok Lliga. Els santcugatencs s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de Pol Galbas, però els gallecs han capgirat el resultat abans d'arribar al descans. A la represa, festival ofensiu dels locals amb un Fabrizio Ciocale estel·lar que ha completat un hat trick. Els de Joan Carles Vadillo ja preparen la propera jornada que serà el dissabte 1 d'octubre quan rebran el totpoderós Barça al Pav 2 a les 20.30 h.

El Solideo- Patí Hoquei ha disputat quatre jornades i ha sumat un punt, l'aconseguit a la pista de l'Arenys a la jornada inaugural. Els altres tres partits han estat derrotes, però contra rivals que lluiten pel títol de lliga com és el cas del Reus Deportiu o del Liceo, el darrer rival, o el Noia, un altre dels equips de la part alta.

El partit disputat aquest divendres a Galícia ha estat competit pels vermell-i-negres fins arribar a la segona meitat, quan en 10 minuts, del 5 al 15, els santcugatencs han encaixat quatre gols. L'equip s'ha de refer d'aquesta àmplia derrota i pensar en el proper partit davant un gegant europeu com és el Barça.