El Solideo-Patí Hoquei es veu superat àmpliament pel Noia Freixenet

Els santcugatencs cauen derrotats (0-5) davant un potent conjunt de l'Alt Penedès

Imatge del partit entre el Solideo- Patí Hoquei i el Noia / Foto: SantCugatCreix

El primer equip masculí del Solideo- Patí Hoquei s'ha vist superat àmpliament (0-5) davant el Noia Freixenet a la tercera jornada de l'Ok Lliga. Els santcugatencs s'han vist superats des de l'inici davant un potent equip visitant i que al descans ha marxat amb un clar 0 a 3. A la represa, els vermell-i-negres ho han intentat, però s'han topat amb un gegant Blai Roca sota pals i un gran Aleix Esteller que ha signat un hat trick. El conjunt de Joan Carles Vadillo jugarà la propera jornada a la pista del Liceo aquest divendres a les 21.30 h. Els santcugatencs ocupen la zona mitja de la taula amb un balanç d'un empat i dues derrotes.

El Patí Hoquei s'ha vist superat per un efectiu Noia Freixenet que des de l'inici ha dominat el joc. A l'equador del primer temps i en gairebé dos minuts, els visitants han marcat dos gols a través d'Aleix Esteller i Martí Gabarró. Un cop dur per als locals que han intentat refer-se.

El cop definitiu arribaria a tres minuts per al descans quan Aleix Esteller ha marcat el 0 a 3. Una distància important al lluminós. A la represa, els vermell-i-negres ho han intentat de totes les maneres, però sense encert de cara a porteria. El visitant Eloi Mitjans i Aleix Esteller, completant un hat trick, han arrodonit la maneta dels de l'Alt Penedès.