La selecció espanyola, amb quatre jugadores del Junior, cau davant l'Argentina al Mundial

El combinat espanyol perd (4-1) en el segon partit de la fase de grups


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el Junior i l'Argentina / Foto: RFEH

Imatge del partit entre el Junior i l'Argentina / Foto: RFEH

La selecció espanyola d'hoquei herba, amb quatre representants del Junior, ha caigut derrotada (4-1) davant l'Argentina a la segona jornada de la fase de grups del Mundial que es disputa a Terrassa. El combinat espanyol es va veure superat per una selecció sud-americana molt veloç en atac i contundent a les àrees. Gigi Oliva, Maialen Garcia, Laia Vidosa i Jana Martínez són les representants del combinat santcugatenc a la selecció. Espanya necessita guanyar aquest dijous a les 21.30 h davant Corea per accedir als vuitens de final.

L'Argentina, vigent subcampiona olímpica, va demostrar la seva qualitat, tot i que l'equip espanyol va rebre el suport de més de 6.000 persones a l'estadi Olímpic de Terrassa. El primer quart va finalitzar amb empat sense gols. En el segon i en el tercer quart, l'Argentina es va imposar de manera contundent a l'àrea amb un 0 a 3. Les espanyoles van retallar diferències, però l'Argentina va fer el quart i definitiu gol.

Ara mateix al grup C, l'Argentina suma 6 punts, seguit de Corea i Espanya, amb 3, i el Canadà sense puntuar. La darrera jornada enfrontarà Espanya i Corea en un matx clau per accedir a vuitens de final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.