L'empresa santcugatenca Solideo, patrocinador global del Patí Hoquei Club Sant Cugat

Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat, nova denominació per a l'entitat santcugatenca


  • Comparteix:

Les noves samarretes del Patí Hoquei per a la nova temporada / Foto: Patí Hoquei Club Sant Cugat

Les noves samarretes del Patí Hoquei per a la nova temporada / Foto: Patí Hoquei Club Sant Cugat

L'empresa santcugatenca Solideo es converteix en nou patrocinador global del Patí Hoquei Club Sant Cugat per a les dues properes temporades. Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat, aquesta és la nova denominació amb la qual competiran els equips del club vermell-i-negre. L'entitat santcugatenca aglutina més de 40 equips i és el club amb més llicències federatives de l'hoquei estatal. El Patí Hoquei tindrà per primera vegada a la seva història els dos sèniors a Ok Lliga, màxima categoria estatal, tant el masculí com el femení i únicament el Voltregà i el Liceo tenen aquesta distinció.

El Patí Hoquei ja ha presentat les noves samarretes per a la propera temporada amb el logotip de Solideo, empresa santcugatenca dedicada a estudis fotovoltaics i energies renovables ubicada a Can Magí. L'acord és per dos anys i suposa una bona injecció econòmica per al club vermell-i-negre. Aquesta ajuda servirà per assumir els desplaçaments dels dos sèniors que militaran a Ok Lliga, destinar recursos també als equips de la base, formació de tècnics i a la part social entre d'altres despeses.

A partir d'aquest curs l'entitat s'anomenarà Solideo- Patí Hoquei Club Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.