El Patí Hoquei masculí puja a Ok Lliga, màxima categoria estatal

Els santcugatencs han guanyat (6-4) el Shum i es proclamen campions de l'OK Lliga Sud


  • Comparteix:

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha superat (6-4) el Shum Maçanet i es proclama campió de l'OK Lliga Plata Sud i retorna, després de quatre anys, a l'Ok Lliga, màxima categoria estatal. Els vermell-i-negres han completat un segon tram de curs brillant amb 12 triomfs i un empat a les 13 darreres jornades de competició. Un pav 2, ple a vessar, ha gaudit amb els jugadors d'una gran festa amb la celebració de l'ascens i el títol.

El Patí Hoquei jugarà per segona vegada a la seva història a l'Ok Lliga i ho farà després de quatre anys competint a OK Lliga Plata Sud. Els vermell-i-negres han sumat els darrers tres punts de la temporada per certificar el títol i l'ascens.

Un partit boig i ple de gols. Nervis, tensió i un ambient d'hoquei patins al Pav 2. Els visitants s'han avançat als set segons de partit, gol que ha deixat glaçat al Pav 2. Els santcugatencs han reaccionat ben aviat amb una clara ocasió de Joan Farnés. Carles Domènech ha igualat el marcador desfermant l'eufòria de l'afició vermell-i-negra.

El Shum ha tornat a alçar la veu amb una segona diana plena d'efectivitat. Un cop anímic per als locals que s'han refet ben aviat. Enric Martí. amb un gir brillant, ha empatat. Els vermell-i-negres han seguit amb un joc atacant ràpid i Pau Gilabert, de penal primer amb un excels xut, i una altra diana a les acaballes del primer temps han posat el 4 a 2 al lluminós.

A la represa, el Maçanet ha retallat diferències establint el 4 a 3 a l'inici del segon temps. Els visitants han gaudit d'una falta directa que han desaprofitat. Qui no ha desaprofitat la falta directa ha estat el capità, Pau Gilabert, completant el hat trick i situant el momentani 5 a 3.

Els de Maçanet han reaccionat i han establert el 5 a 4 en una jugada que ha acabat amb un tir ajustat al minut vuit del segon temps. El partit ha entrat en una fase d'anades i vingudes sense control i amb ocasions a totes dues porteries. Joan Farnés ha fet el sisè tancant el partit.

Triomf final i alegria santcugatenca amb el retorn a l'Ok Lliga. El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ressalta que "l'ascens és un somni fet realitat i espero que es valori el que ha fet aquesta plantilla". El capità, Pau Gilabert, destaca que "la força d'aquest equip és el grup humà i la lluita". El president, Raimon Casas, es mostra satisfet perquè el club torna a OK Lliga.


















Raimon Casas

Amb l'esforç i el sacrifici de l'equip juntament amb l'afició ho hem assolit.

Pau Gilabert

La segona volta que hem fet és per emmarcar.

Joan Carles Vadillo

Espero que algun dia es posi en valor el que ha fet aquesta plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.